بچه های محيط زيست دانشگاه منابع طبيعي گرگان
Scientific Community Environment Natural Resources University of Gorgan

هوا آفتابی بود و گرم...

همه اومده بودن چه محیط زیستی ها چه بچه های جنگلداری و...

همه اومده بودن که با کاشت یه نهال هم که شده از درخت از این آخرین پناه انسان تشکر کنن.

از طبیعت تشکر کنن به خاطر سبز بودنش ... به خاطر نفس دادنش... به خاطر پاک بودنش......

رسیدیم به جنگل همه نهالایی که باید می کاشتن رو تحویل گرفتن. بعد از اینکه همه توسط مسئولین یاد گرفتن چه جوری میشه یه نهال رو درست کاشت تا سبز بشه همه بچه ها شروع کردن.

هر کدوم یه بیل دستشون گرفتن و مشغول شدن. یه نهال کاشتن واسه اینکه به خودشون یادآوری کنن که درخت و طبیعت چقدر مهمه !

یه نهال کاشتن تا به جنگل بگن که ما می دونیم چقدر مهمی!

حالا شاید بیشتر از 25 تا نهال کاشته شده بود.

          کی میدونه تو اون لحظه چندتا درخت فقط تو شهر خودمون ازبین رفتن؟!

                             خدا کنه یه روزی تعداد نهالامون بیشتر باشه...............

اینم یه عکس یادگاری از اون روز:

 




تاریخ: جمعه 20 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط سیده نرگس فلاح چای

 

سبزپرس – گروه محیط‌ انسانی: «ناسا» اخیراً نسبت به انتشار چهار عکس از وضعیت حفره لایه ازون در سال‌های متفاوت اقدام کرده است که نشان می‌دهد از عمق و پهنای این حفره در سال‌های گذشته کاسته شده است.
به گزارش سبزپرس، محققان ناسا در وبسایت خود درباره این عکس‌ها نوشته‌اند: ازون یک کرم ضد آفتاب طبیعی برای کره زمین است، از حیات در برابر تشعشع بیش از اندازه اشعه فوق بنقش جلوگیری می‌کند. اما لایه ازون به دلیل نیت خوب شیمیدانان در ساخت «کلوروفلوئورهای کربن» آسیب دید. انواع مختلف کلورو فلوئور کربن در یخچال‌ها و قوطی اسپری‌ها استفاد می‌شد که نتیجه غیرعمدی شکسته شدن ساختار مولکولی ازون را در پی داشت. 
   در اواخر دهه 1980 میلادی، دولت‌های جهان درباره تخریب لایه ازون آگاه شدند و پروتکل مونترال را به راه انداختند. پروتکل مونترال یک پیمان جهانی برای  برای مقابله با تخریب شیمیایی ازون بود. در این پیمان، الزامی برای دانشمندان وجود داشت  که به طور منظم، گزارشی از وضعیت سلامت لایه ازون، مخصوصاً وضعیت حفره لایه ازون در قطب جنوب تهیه کنند. 
   عکس‌هایی که مشاهده می‌کنید، بیشترین از هم گسیختگی‌ها در حفره قطب جنوب لایه ازون در چهار سال متفاوت را نشان می‌دهند. این اندازه‌گیری‌ها با استفاده از  ابزارهای طیف سنجی نقشه برداری ازون در ناسا از سال 1979 تا 2003 توسط بخش پایش ازون در موسسه سلطنتی هواشناسی هلند (KNMI) ارائه شده‌اند. نواحی ارغوانی و آبی تیره، قسمت‌های حفره لایه ازون هستند. 
   در 17 سپتامبر 1979 که اولین بار ازون به وسیله ماهواره اندازه‌گیری شد، ضخامت لایه ازون 194 دابسون DU(کمتر از دو میلیمتر) بود. در 7 اکتبر 1989 که پروتکل مونترال لازم‌الاجرا شده بود، ضخامت این لایه به 108 دابسون (کمی بیش از یک میلیمتر) سقوط کرد. در 6 دسامبر 2006 ضخامت لایه ازون 82 دابسون و در اول اکتبر 2010 این میزان به 118 دابسون بازگشت. 
   کمترین میزان ضخامت لایه ازون (عمیق ترین حفره این لایه) در 30 سپتامبر 1994 با ضخامت 73 دابسون ثبت شد در حالی که پهن‌ترین ابعاد حفره ازون در 29 سپتامبر 2000 و با پهنای 9/29 میلیون کیلومتر مربع به ثبت رسید. متوسط اندازه‌ای که برای حفره ازون ثبت شده، از 7 سپتامبر تا 13 اکتبر 2006 و با پهنای 2/26 میلیون کیلومتر مربع است. با این حال متوسط اندازه حفره ازون در سال 2010، 2/22 میلیون مترمربع اندازه گیری شد.
 



تاریخ: سه شنبه 17 اسفند 1389برچسب:,
ارسال توسط داریوش آشتاب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 36
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 36
بازدید ماه : 39
بازدید کل : 47764
تعداد مطالب : 35
تعداد نظرات : 18
تعداد آنلاین : 1